Neuglednu pankericu uz malo truda pretvorili u pravi slatkiš

Nije tvrdnja iz naslova napisana tek tako, naime, nakon kompletnoga preobražaja, čak je 70 posto muškaraca izjavilo kako bi se rado s junakinjom upustili u avanturu


Liverpulska pankerica Mel prijavila se sredinom prošle godine u popularni britanski šou Snog Marry Avoid? u želji da promijeni imidž, pa ostala ugodno iznenađena kako je preobražaj ispao.

Naime, bez muke su je pretvorili u pravu slatkicu, toliko neodoljivu da je čak trideset posto ispitanih muškaraca odmah s njom poželjelo brak, dok su preostali kazali kako bi se rado s njom upustili u romantičnu avanturu.


I sama je Mel priznala da se nikada nije osjećala tako seksi, te da je to velika promjena u odnosu na prednosti starog imidža, a kod kojeg joj se najviše sviđalo to što je plašio druge ljude.

Snog Marry Avoid? s vremena na vrijeme se nađe na udaru kritika jer neki šou drže udarom na subkulture i propagandom onoga što se smatra društveno prihvatljivim, no unatoč tome što u toj tvrdnji ima nešto istine, video je u ponedjeljak svejedno postao veliki hit na društvenim mrežama.







zanimljivosti

Post A Comment:

0 comments: