Bizarne stvari koje su se prodale na eBay-u

U online prodavnicama uvijek možete da naiđete na čudne stvari, ali i da kupite nečiji život, izmišljenog prijatelja. Pogledajte šta je sve neobično prodato u online prodavnici eBay.


Život

Jedan muškarac iz Australije tek što se razveo, riješio je da proda cio svoj život, kako bi mogao da počne ispočetka. Tako je na prodaju stavio i uspješno prodao svoju opremljenu kuću, automobil, psa, pa čak i svoj posao. Pobjedonosna ponuda iznosila je 200.000 dolara, a čovjek je bio slobodan da ponovo stvori svoj život.

Gumena patkica

Gumena patka i ne bi bila toliko neobična da ova koja se našla na listi nije bila zaposjednuta duhovima. Čovjek koji je prodavao rekao je da njegovo dijete mrzi ovu igračku jer ga je ova gumena patka ujela, pa je zato i prodao.

Izmišljeni prijatelj

U opisu prodaje pisalo je da je čovjek suviše star da bi imalo izmišljenog prijatelja, zato ga je i prodao. Iako niko ne može da ga vidi, čuje, uhvati, dodirne, na njemu je zaradio nekoliko hiljada dolara.

Smisao života

Pomislio bi čovjek da će više koštati otkriveni smisao života, a ne samo tri dolara koliko je za njega dobio korisnik na eBayu.

Čelo

Čelo je prodavao čovjek za potrebe reklamiranja. Naravno, sve reklame bile bi rađene u vidu privremenih tetovaža. Hodajući reklamni pano koštao je manje nego što je čovjeku odgovaralo, ali se ipak tetovirao.

Prokelj

Nije neobično prodavati prokelj, ali jeste malo čudno ako prodajate prokelj koji je kuvan i to na internet aukciji. To znači da vrijeme za koje se može pojesti polako ističe, a cijena koju je dostigao bila je čak 99 dolara. Novac je, ipak, otišao u dobrotvorne svrhe.

Duh u tegli

Čak 50.000 dolara koštao je duh u tegli uz naglasak prodavca da nije odgovoran za ono što bi se kupcu moglo desiti. Uprkos tome i dalje se pojavljuju tegle sa duhovima i dostižu ogromne cifre.

Tost sa likom Bogorodice

Ovaj prepečeni tost na kome se nalazio lik Bogorodice dostigao je čak 20.000 dolara. Dovoljno da sledeći put razmislite prije nego što jedete i malo se zagledate u svoju hranu.

Pahuljica u obliku Ilinoisa

Još jedan razlog da bolje motrite na svoju hranu. Pahuljica iz kornfleksa prodata je za 1.000 dolara što je definitivno najskuplja pahuljica ikada.

Žvakaća guma Britney Spears

Nije riječ o žvakaćoj gumi koju je pjevačica izmislila, već o pravom slatkišu iz njenih usta. Ona je ižvakala ovu žvaku, neko je podigao sa poda i na njoj zaradio 200 dolara.





zanimljivosti

Post A Comment:

0 comments: