˝Debela cura pleše˝ je senzacija s YouTube-a

Blogerica i radijska producentica Whitney Thore pleše od četvrte godine života, a već sa 16 predavala je ples u Greensboro Dance Theatreu.


Ali, prestala je plesati za vrijeme studiranja nakon što je "neobjašnjivo počela nakupljati kilograme": "Nisam se mogla suočiti s odrazom u ogledalu. Do završetka studija dijagnosticiran mi je sindrom policističnih jajnika, preselila sam se u Koreju i udebljala 90 kilograma i napokon sam mogla plesati u klubu ili na partyju, s društvom. Ali nisam ni sanjala da ću ponovo ići negdje na sat ili nastupati u javnosti", kazala je za Huffington Post.



Ipak, završila je na YouTubeu, i to nakon što ju je jedan od voditelja s radija na kojem radi, Jared Pike, nagovorio da snimi video "Debela cura pleše". U nedavnom intervjuu kazala je da je naslov videa dio "internacionalne borbe da se prihvati riječ 'debeo'".

Osim toga pokrenula je i kampanju No Shame Body putem koje želi sa svijetom podijeliti svoju borbu s prihvaćanjem vlastita tijela i inspirirati druge žene.







zanimljivosti

Post A Comment:

0 comments: