Djevojka je ponosna na bradu: Jako sam ženstvena i seksi

Harnaam Kaur je s 11 godina primijetila da joj brada sve brže raste. Kolege u školi su je zadirkivale, a pala je i u depresiju. Danas kaže kako se osjeća jako ponosno



Djevojka (23) iz Velike Britanije boluje od policističnih jajnika, a zbog prevelike količine hormona joj dlake na tijelu rastu brže i gušće su nego ostalim ženama. Dlake su joj prvo pojačano rasle na području prsa i ruku, nakon čega su joj počele rasti i po licu.



Imala je samo 11 godina. Zbog poremećaja je imala tijekom cijelog djetinjstva problema, jer su je kolege u školi zadirkivale. Zbog toga je jedno vrijeme bila i depresivna. No Harnaam Kaur iz Berkshirea je danas ponosna djevojka koja kaže da se zbog brade osjeća još više ženstvenom.



Kaur se preobratila na sikizam, vjeru koja joj brani da reže kosu.

- Ne bih se vratila sada. Ne bi ni ošišala bradu jer me takvom Bog napravio i sretna sam sa svojim izgledom. Osjećam se više ženstvenom, više seksi, a vjerujem kako tako i izgledam. Naučila sam voljeti sama sebe - ispričala je djevojka.

Rukama i odjećom skrivala dlake

Prisjetila se i vremena dok je skrivala dlake na tijelu odjećom. Kaže i kako je lice prekrivala rukama dok je pričala s ljudima da joj se ne bi smijali.

- Nisam htjela ni iz kuće izlaziti jer se nisam mogla nositi sa stresom. Često sam se zaključavala i u sobu - rekla je djevojka.



Odlučila se preobratiti na sikizam kada je imala 16 godina, piše Daily Mail. Ispričala je da je roditelji nisu podržavali, ali im je objasnila kako joj je dosta skrivanja. Obrijala je bradu u jednom trenutku kada je imala 17 godina kako bi zadovoljila članove obitelji, ali je nakon toga odlučila da više nikada neće to napraviti.



Unatoč strahu roditelja, Harnaam se zaposlila kao učiteljica u vjerskoj školi te je danas potpuno sretna. Dodala je kako joj je najveća podrška oduvijek bio brat, a i roditelji su shvatili kako je ispravno odlučila kada je rekla da se više neće brijati.








zanimljivosti

Post A Comment:

0 comments: