Snimila vodič za šminkanje za pijane djevojke i obogatila se

Nitko ti zapravo ne kaže kako je teško, ako.. kao, piješ po danu i svi ti kao kažu... ajde spremi se i idemo van... kako se možeš spremiti ako si ono.. fakat pijan..



Počelo je kao šaljivi vodić o tome kako nanijeti šminku prije izlaska dok padate s nogu od alkohola i preraslo u unosan posao. Amerikanka Jenna Mourey (25) pod imenom Jenna Marbles snima videe iz luksuzne kuće od 1,1 milijuna dolara u Santa Monici. Još 2010. godine plaćala je najamninu od 800 dolara za stan u Cambridgeu. Iako je diplomirala sportsku psihologiju radila je kao go go plesačica, konobarica u noćnom klubu, u salonu za sunčanje... Danas, njezini uradci na YouTubeu imaju preko milijardu pogleda, a ima više prijatelja na Facebooku i sljedbenika na Twitteru nego najveće zvijezde Hollywooda. Omiljena je među mladima jer se na zabavan način obraća njima bez dlake na jeziku.

Tinejdžerice je vole jer objašnjava zašto ih dečki ne razumiju, o čemu dečki razmišljaju tijekom seksa i kako pijan okititi božićno drvce. Nakon prvog videa morala je zaposliti asistenta i menadžera dok joj mama odgovara obožavateljima. Iako ne želi otkriti koliko zarađuje, procjenjuje se da od reklama koje YouTube isplaćuje partnerskim kanalima dobije šesteroznamenkastu cifru.

Njezini obožavatelji uspoređivali su njezin prekid s dečkom, koji se pojavljivao u videima, s prekidom Roberta Pattinsona i Kristen Stewart.

- Moj život je gotov.. Osjećam se kao da mi se roditelji rastaju... - pisali su obožavatelji.








zanimljivosti

Post A Comment:

0 comments: