Kako izgleda život šestogodišnje milionerke

Zahvaljujući brojnim nagradama na takmičenjima za ljepotu, učešću u reklamama, ali i svojim sopstvenim linijama nakita i šminke, šestogodišnja Izabela najmlađa je milionerka na svijetu


Izabela Baret ima svega šest godina, a već je ovjenčana brojnim titulama za mis. Ona posjeduje više od 60 pari cipelica s visokim potpeticama, čitav garderober prepun haljina od kojih su neke vrijedne i 10 hiljada američkih dolara, a do glamuroznog života na visokoj nozi, u kojem nesputano uživa, stigla je isključivo sopstvenim trudom.

Svoju karijeru počela je maltene još kao beba, kao učesnica takmičenja za ljepotu “Toddler’s and Tiaras”, a od tada njena karijera ide isključivo uzlaznom putanjom.

-Nema ničeg lošeg u tome što sam milioner. Kome se to ne bi dopalo? Ja sam velika zvijezda, imam svoju liniju nakita i obožavam da budem drugima šef. Nikad nisam bila gubitnik i skoro na svakom takmičenju za mis na kojem sam učestvovala odnosila sam pobjedu. Ipak, ono što najviše na svijetu volim su cipele. Imam preko 60 pari – ispričala je samopouzdana Izabela za “Daily Mirror”.


Ova djevojčica ne bi uspjela bez silne podrške svoje majke, tridesetdevetogodišnje Suzane Baret, koja je suvlasnik Izabeline juvelirske kompanije. Upravo ona je pogurala svoju ćerku u svijet šou-biznisa.

- Ne bih voljela da Izabela bude razmažena. Iako sam svjesna toga kako su prolazile te dječje zvijezde, kao što je Britni Spirs, ne bih željela da i sa mojom ćerkom bude tako. Međutim, ona toliko voli fine i luksuzne stvari, koje ja naprosto ne mogu da joj uskratim – priča Suzana.

Ona je, između ostalog, rekla:

- Pošto stalno putujemo od takmičenja do takmičenja, ona je razvila specifičan ukus prema glamuroznim hotelima sa pet zvjezdica i obožava kada je tretiraju s posebnim poštovanjem. Ponekad joj se desi da malkice poludi, pa je tako jednom naručila hranu u vrijednosti od 2.200 dolara. Nikad to nisu čizburger ili krompirići, već samo najskuplja jela poput file minjona ili jastoga. Znam da zvuči pretenciozno, ali meni je to zabavno. Njena ličnost je jednostavno takva – objašnjava ponosna mama.



Najveću svotu Izabela je zaradila od svoje “Glitzy Girl” kolekcije sjajeva za usne, narukvice i trenerke od velura. Ipak, najveći dio novca koji zarađuje odlazi na glamuroznu garderobu.

- Moram da priznam, kad je Belin izgled u pitanju, nimalo ne štedimo. To podrazumijeva izdatke za časove dikcije, šminkere, sprejove za samopotamnjivanje, ekstenzije za kosu, vještačke nokte i vještačke zamjene za mliječne zube. Svaki njen performans mora da bude u stilu Brodveja, a svaki pojedinačni kostim je ručno šiven i košta minimum deset hiljada dolara. Jeste da smo u protekle dvije godine samo za prijave na takmičenja uložile više od pedeset hiljada dolara, ali se svaki cent isplatio – priča Suzana.


Ona, takođe, kaže da nije naporna majka.

- Ja samo pomažem Izabeli da ostvari svoje snove. Ako bi mi sutra rekla da želi da prestane da se bavi ovim, to bi bilo potpuno u redu – objasnila je majka mlade milionerke.









zanimljivosti

Post A Comment:

0 comments: