Pogledajte fotografiju zbog koje je E Cheu blokiran Facebook račun



ENES ČELOSMANOVIĆ, poznatiji kao E Che, nije ostao posebno iznenađen kada su mu blokirali Facebook profil. Ovog puta zbog foto montaže na kojoj se nalaze poznata lica s hrvatske političke scene uz naslov: "Ovoj državi oni su korisni isto onoliko koliko je korisna pepeljara na biciklu".

"Moj su fotografije uvijek određena provokacija, a protagonisti su najčešće vjerski i politički lideri, zbog ismijavanja kojih sam i ranije imao probleme", rekao je Čelosmanović za Index.

Stvorio neprijatelje

Autor pretpostavlja da su i ovog puta za blokiranje njegovog profila zaslužne određene ekstremne skupine kojima se njegov rad nije svidio i koji su mu i ranije prijetili: "Mogu samo pretpostaviti tko je tražio uklanjanje fotografija, ali ne mogu biti siguran. Moje su fotografije i ranije uklanjane, a prva se blokada dogodila prije dvije godine", kazao je Čelosmanović i objasnio da mu je profil ponovno uključen.

"Jučer mi se javio nepoznat glas osobe koja je vidjela da me nema i pitala želim li da mi profil ponovno uključi. Sva sreća da postoje hakeri", rekao je autor čije radove prenosi preko 20 portala i novina.

E Che je na kraju dodao: "Prije posljednjih izbora, dobio sam ponudu da radim za određenu političku grupaciju i stvaram radove protiv njihovim političkih protivnika. Radilo se o iznosu od tri tisuće eura. Na kraju sam ponudu odbio iako sam već pet godina nezaposlen, ali na taj sam način očito stvorio i neprijatelje".

Pogledajte: FOTOMONTAŽE ENESA ČELOSMANOVIĆA na ovoj adresi



Index.hr






zanimljivosti

Post A Comment:

0 comments: