Ako Elvis dosad nije bio mrtav, ovaj ga je ubio!

Nakon što vas prođe početni šok, najvjerojatnije ćete se početi smijati. Tako smo barem mi reagirali, ali još uvijek nemamo pojma što mu bi. Pogledajte i čuvajte uši



Mitchell Wahl, mladić iz novozelandskog gradića Kerikerija, istaknuo je kandidaturu za najgoreg vokalnog izvođača svih vremena.

Uvjeren da zna pjevati, i to dobro, Wahl je u nedjelju u tamošnjem izdanju X Factora odskvičao 'I Can't Help Falling in Love With You', pjesmu koju je proslavio Elvis Presley, a koju vjerojatno ne bismo ni prepoznali da je nije riječju najavio.

Suci i gledatelji su tijekom izvedbe vrištali od smijeha, a nastup je uživo promatrala i njegova obitelj.

Da tu nešto nije u redu, bilo je jasno još dok se Mitchell predstavljao ispred kamera jer je istaknuo da mu je silno žao što na audiciju nije mogao dovesti svoje kokoši.

Naime, Fifty Fifty, Phoebe i Clucky su mu, kako je ispričao, najvjernije obožavateljice te mu običavaju sjediti na glavi i ramenima dok kod kuće udara po klaviru i (khm, khm) pjeva.

Kako bilo, suci su mu očekivano uskratili nastup u sljedećem krugu, a što je junaka ostavilo u čudu:

- Otpjevao sam pjesmu baš onako kako sam htio i nadao se. Vjerovao sam da ću se sucima svidjeti i da će odlučiti drugačije.







-->

funny videos

Post A Comment:

0 comments: