Baka se udaje za 29-godišnjaka

Penzionerka Joan Lloyd (67) iz Abergele planira da se vjenča sa 38 godina mlađim Phil Absolom (29), koga je upoznala preko Facebooka. Par je ludo zaljubljen i ubijeđen u to da će živjeti sretno do kraja života.



Sudbinski "susret" odigrao se tako što je Phil našao Joan i istog trenutka joj poslao poziv za prijateljstvo. Ostalo je, kako kažu, historija.

"Stvoreni smo jedno za drugo. Čim sam ugledala Phila osjetila sam 'leptiriće u stomaku'. Imamo sjajan seksualni život", izjavila je presretna Joan, čiji je unuk nekoliko godina mlađi od njenog budućeg supruga.

Joana je imala svega 19 godina kada se prvi put udala. Prvi muž David umro je nakon duge i teške bolesti, a Joan se punih 15 godina brinula o njemu.



Pred smrt, David, koji ju je inače natjerao da ugradi silikone u grudi, poručio joj je "da mora da nastavi svoj život i da nađe mlađeg muškarca"!

Kako ju je zamolio, tako je i uradila, naglašavajući da bi pokojnik bio ponosan na nju da može da vidi koga je izabrala.

"I ranije sam imao veze sa starijim ženama, ali nijedna nije kao Joan", rekao je Phil, čiji su roditelji presretni što će se njihov sin konačno skrasiti.

Pošto nije imala klasično tradicionalno vjenčanje kada se prvi put udavala, Joan planira sa Philom da obavi sve kako treba – da se obavežu jedno drugome na vječnu vjernost u crkvi.







-->

zanimljivosti

Post A Comment:

0 comments: