Ova knjiga će promijeniti čovječanstvo, evo i zašto!

Stranice ove knjige su revolucija u pročišćavanju vode. Papir je izuzetno jeftin za proizvodnju što ga čini najjeftinijom opcijom na tržištu u ovom trenutku



“Pijaća knjiga” je filter za vodu koji edukuje žitelje ugroženih područja o pravilnoj higijeni i upotrebi vode, a osmislili su je agencija DDB Njujork i organizacija “Voda je život” u saradnji sa naučnicima i inženjerima.

Svaka knjiga odštampana je na naprednom filter papiru koji ubija smrtonosne bolesti prenosive vodom. Svaka strana obložena je česticama srebra čiji joni aktivno ubijaju bolesti kao što su kolera, tifus i E. koli.

Kada voda prođe kroz filter, broj bakterija smanjuje se preko 99.99%, čime je njen kvalitet sličan onom u Sjedinjenim državama.

Filter papir je revolucija u pročišćavanju vode. Izuzetno je jeftin za proizvodnju što ga čini najjeftinijom opcijom na tržištu u ovom trenutku.

Svaki filter može da obezbijedi nekome čistu vodu tokom 30 dana, a svaka knjiga omogućila bi vodu zdravu za piće u trajanju od četri godine.







zanimljivosti

Post A Comment:

0 comments: