Zamislite da vam prodaju proizvod nakon OVOGA

Prodaj pošto-poto, tako bi se mogao shvatiti potez jednog kanadskog supermarketa, nakon što su uhvatili lopova kako u gaćama nosi komad mesa koji je pokušao ukrasti i kojeg su oni kasnije hladnokrvno prodali.



Jeffery Arthur Feehan (29) priznao je krivnju za krađu u dva supermarketa, a njegov plijen bili su komadi mesa u vrijednosti 71,32 dolara. Krađa se dogodila u kanadskom gradu Charlottetownu.

Djelatnici supermarketa promatrali su putem nadzornih kamera što Fehan izvodi s mesom i kako ga u WC-u trpa u gaće. Tužiteljica u slučaju protiv Feehana, Valerie Moore, i sama je ostala šokirana time da su djelatnici supermarketa hladnokrvno vratili meso iz nečijih gaća, nazad na policu, za daljnju prodaju.

"To zvuči neobično. Mora da je dobro zapakirano u plastiku kad je bilo u njegovim gaćama", rekla je Moore.

Feehan je kao ovisnik htio ukrasti to meso kako bi ga mijenjao za drogu, što je potvrdio i njegov odvjetnik, istaknuvši kako ima problema s ovisnošću, prenosi Huffington post.

Sud je Feehana kaznio s 94 dana u zatvoru, povrh 28 dana koje je već proveo iza rešetaka, čekajući epilog suđenja. Osim toga, morat će platiti i 200 dolara odštete te će po izlasku iz zatvora 18 mjeseci biti na uvjetnoj slobodi.

Feehanu je sudski zabranjeno odlaziti u supermarkete na godinu dana.




zanimljivosti

Post A Comment:

0 comments: