Pogledajte: U vrtiću polivaju djecu ledenom vodom na snijegu!



Da se u Sibiru uglavnom događaju čudne stvari svjedoči i situacija iz jednog vrtića u Krasnojarku. Međutim, nije Sibir uporište samo nadprirodnih pojava, već i sami ljudi mogu stvoriti vrlo čudne situacije i šokirati cijeli svijet.



U jednom vrtiću u Krasnojarku u Sibiru postoji izuzetno čudan ritual koji vaspitačice praktikuju na djeci, i to od ranog jutra. Prije samog doručka vaspitačice tuširaju djecu mlakom vodom kako bi ih navikle na niže temperature, a onda ih izvode napolje na snijeg, gdje je temperatura oko -15 stepeni i polivaju ih ledenom vodom.


Na ovaj način vaspitačice jačaju imuni sistem djece i pripremaju ih za čuvene sibirske zime. Sporni video snimak i fotografije ovog čina pojavili su se na internetu i izazvali brojne kritike zabrinutih roditelja, međutim, ispostavilo se da ovaj tretman daje svoje rezultate.



Upravo iz ovog vrtića izašli su mnogi olimpijski šampioni, a i same vaspitačice poručuju da nikada ne bi uradile nešto što nije dobro za zdravlje:”Da ovakav tretman nije pogodan za zdravlje, ne bismo ga ni praktikovale”, rekla je jedna od njih i naglasila da im je zdravlje djece ipak na prvom mjestu.







zanimljivosti

Post A Comment:

0 comments: