Zavirite u najskuplji stan na svijetu

Znate li kako izgleda najluksuzniji stan na svijetu? Velebni penthouse u Monacu nalazi se u tornju Odeon, prostire na čak pet katova, a novi vlasnik za njega će morati poprilično duboko gurnuti ruku u džep te izdvojiti čak 240 milijuna funti


Luksuzni stan, koji slovi za najskuplji na svijetu, nalazi se na vrhu nebodera Odeon u Monacu visokog 170 metara te se iz njega pruža nevjerojatan pogled na Mediteran. Velebni stan prostire se na čak pet katova, a sam toranj i stan još uvijek su u izgradnji, no nakon završetka radova Tour Odeon bit će druga po veličini najviša zgrada u Monacu.


Budući vlasnik, koji po svemu sudeći mora biti multimilijunaš, uživat će i u velikom preljevnom bazenu kojemu se ne nazire kraj te toboganu koji se spušta ravno u bazen. S obzirom da se stan nalazi u luksuznom tornju Odeon, budući stanari imat će na dohvat ruke i liječničku ambulantu, nekoliko bazena, poslugu, vratara i vozača, a upravo je ovaj nevjerojatni penthouse najluksuzniji stan u zgradi. U tornju Odeon nalazit će se još 70 luksuznih stanova te je on prvi neboder izgrađen u Monacu od početka 80-ih.












zanimljivosti

Post A Comment:

0 comments: