Spalio nov PlayStation 4 u mikrotalasnoj

Amerikanac Keni Irvin spalio je gejmersku konzolu i tvrdi da je to umjetničko djelo. Konzola, koje je puštena u prodaju u Americi prošle nedjelje, izgorjela je i istopila se za nepuna dva minuta



Na Jutjubu se pojavio video-snimak spaljivanja konzole PlayStation 4 u mikrotalasnoj rerni, a autor klipa je Keni Irvin (39). Ono što je čudnije od samog čina paljenje jeste da on spaljenu konzolu prodaje na eBay-u za 11.151 dolar.

Na videu je prikazana konzola PlayStation 4 koja se pušila u mikrotalasnoj. Najprije se dimila usljed topljenja plastike, a nakon minut i 44 sekunde zahvatio ju je plamen.

Amerikanac je nakon svog, kako ga naziva, umjetničkog performansa u mikrotalasnoj izvadio konzolu. On je pokazao otopljene i deformisane dijelove “sonija”.

Nakon svega, Irvin je postavio uništenu konzolu, koja se u SAD prodaje od prošle nedjelje, na eBay gdje za nju traži nevjerovatnu sumu. Ipak, napomenuo je da konzola ne radi.

Inače, ovo nije prvi put da Irvin, pod plaštom umjetničkog dijela, spaljuje tehničke uređaje u mikrotalasnoj. Prije “sonija”, spaljivao je iPhone 5C, Xbox 360 i Nintendo 3DS.







zanimljivosti

Post A Comment:

0 comments: